Optimaal daglicht en gratis zonnewarmte.

Nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas haalt maximaal natuurlijk daglicht in huis en geeft een uitzicht op zeer natuurgetrouwe buitenkleuren.

Hoge inval van natuurlijk daglicht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top thermische isolatie en gratis zonne-energie. ECLAZ ONE voldoet compromisloos aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en comfort betreft.

Assortiment

CLIMAPLUS ECLAZ ONE bestaat uit:

  • een buitenruit in helder glas PLANICLEAR (minimale glasdikte 4mm);
  • spouw van15 mm, gevuld met het thermisch isolerend en milieuvriendelijk edelgas argon;
  • matzwarte warm-edge afstandhouder ECOTEC;
  • een binnenruit in helder glas PLANICLEAR met op zijde 3 gericht naar de spouw, de unieke low-e coating ECLAZ ONE (minimale glasdikte 4mm).

Door de gebruikelijke aluminium afstandhouder te vervangen door de warm-edge afstandhouder ECOTEC kan de thermische isolatiewaarde van het raam (Uw ) tot wel 0.2 W/m2.K verbeteren.

Thermische isolatie Ug 1.0 W/m²K
Lichtdoorlating Tl 80%
Zonnewarmtetoetreding g 0.60
Buitenlichtreflectie Rle 15%

Op basis van samenstelling 4-15A-#4.

Toepassingen

  • Uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie van energiezuinige woningen en appartementen. In het bijzonder voor Bijna Energieneutrale Gebouwen en Passiefhuizen.
  • Door deze optimale lichtinval is ECLAZ ONE dan ook uitermate geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, scholen, sportcentra en openbare gebouwen, plaatsen waar men hoge daglicht eisen stelt. De extra hoeveelheid licht komt ook goed van pas aan de donkere noordzijde van een gebouw. Het is alsof we de ramen aanzienlijk groter maken door de hogere lichtinval.

 

 

 

Top