Disclaimer: dit zijn voorbeeld projecten waar Van den Heuvel glas toe in staat is. Heuvel glas heeft deze projecten niet zelf geproduceerd.

Dakbeglazing – Draadglas vervangen door STADIP PROTECT

Het winkelcentrum Meidoornpassage in Wezep heeft een een nieuwe overkapping gekregen. In opdracht van de gemeente Oldebroek is de renovatie in april 2020 gestart.

De globale planning voor het reinigen, schilderen en het vernieuwen van de beglazing van de overkapping loopt tot en met half juni. De oude glasplaten van draadglas zijn uit de overkapping gedemonteerd. De staalconstructies zijn gereinigd en opnieuw geschilderd. Daarna is de nieuwe beglazing geplaatst. In totaal 306 panelen STADIP PROTECT gelaagd veiligheidsglas.

Met het heldere gelaagd veiligheidsglas in een 44.2 uitvoering voldoet de toepassing van schuin geplaatste dakbeglazing aan de eisen die gesteld worden voor letselbeperkend glas (NEN3569 en NEN-EN12600). Het gladde oppervlak van STADIP PROTECT is ook gemakkelijker te reinigen dan het draadglas met een reliëf. En niet in de laatste plaats krijgt de winkelpassage een stoot meer sfeerbepalend daglicht binnen!

Top